Web Tjenester

Plansak og Web-Tjenester

Vi er veldig stolte av å kunne presentere en helt ny tjeneste fra oss: IKT og web-tjenester for deg som driver et firma i bygg- og anleggsbransjen, eiendom, eller lignende, og føler på kampen mot klokka for å få gjort alt du skulle.

Markedsføring og vedlikehold av ditt viktigste virkemiddel i markedsføring: Websiden din, blir tilsidesatt. Du vet at dette skader bedriften og at du går glipp av kunder og omsetning. Kanskje du også ønsker at noen med mer kompetanse overtar denne jobben i samarbeid med deg. 

Løsningen kan være at du setter bort webvedlikehold og beslektede oppgaver, og konsentrerer deg fullt og helt om å tjene penger. Å betale for en kompetansebasert tjeneste vil da lønne seg.

Web Design

Trenger du en business side, personlig side, eller en side for salg av dine tjenester og produkter? Plansak kan hjelpe deg. Vi kan opprette en nettside og designe den for deg.

Web administrering/publisering av innhold

Om du allerede har en nettside og ønsker å outsource administrering, publisering og oppdatering av sida. Kan vi ta over dette for deg.

 

Web administrator

Thea Kjelstad

  • tlf: 949 75 032
  • epost: thea.kjelstad92@gmail.com